Ferizaj

KEDS: Nesër, për shkak të punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje të rrymës në këto pjesë të rajonit të Ferizajt


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi: 40000009) prej orë 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varoshi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova   (kodi: 41046002) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë). Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve,  izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë etj.

To Top