Tech

Ushtria amerikane braktis telefonat Android për të kaluar në iPhone


Publikuar më:


Ushtria e SHBA-së do t’i braktisë pajisjet mobile të bazuara në Android për të marrë Apple iPhone, thuhet sipas një raporti të fundit nga Komanda e Operacioneve Speciale së US Army.

Ushtria amerikane ka vendosur ta braktisë platformën e Google Android për shkak të performancës së dobët dhe do të kalojë në Apple iPhone.

Sipas një raporti të fundit nga Military.com konfirmohet se ushtria ka vendosur të heqë pajisjet Android si telefonat e saj taktike dhe në vend të tyre të përdorin iPhone 6S nga Apple.

Apple po bëhet gati për të lansuar gjeneratën e re të iPhone, përkatësisht modelet iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus. Të dyja këto dy pajisje pritet të nisin në shtator.

Comments
To Top