Ferizaj

Urimi i kryetarit Svarqa për Krishtlindjet katolike


Publikuar më:


Le të jetë edhe kjo festë Krishtlindjesh një rast për të rritur shpresat dhe guximin, që t’i qasemi jetës me më shumë besim e kurajo, për ndërtimin e të nesërmes më të mirë për të gjithë.

Të dashur besimtarë katolikë,
Uroj që edhe kjo festë Krishtlindjesh, t’ju gjejë në paqe shpirtërore, me prirje për të ndier dhe për t’u solidarizuar me ata që janë në vështirësi.
Uroj që festa e Krishtlindjes t’ju bashkojë me dashuri rreth tryezës dhe t’ju motivojë për më shumë ngrohtësi e afrim me të tjerët.
Le të jetë edhe kjo festë Krishtlindjesh një rast për të rritur shpresat dhe guximin, që t’i qasemi jetës me më shumë besim e kurajo, për ndërtimin e të nesërmes më të mirë për të gjithë.
Dashuria, komunikimi i sinqertë, besimi i ndërsjellë dhe bashkëpunimi i ngushtë vëllazëror, le të jenë themeli mbi të cilin do ta ndërtojmë të ardhmën. Gëzuar!
Muharrem Svarqa
Kryetar i Ferizajt

Comments
To Top