Ferizaj

URIMI I KOMUNËS SË FERIZAJT ME RASTIN E 15 SHKURTIT – DITËS SË FLAMURIT ASHKANLI


Publikuar më:


Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu në emër të qytetarëve të Ferizajt dhe institucionit që drejton, uron gjithë qytetarët e komunitetit ashkanli anembanë vendit, në Ditën e Flamurit Ashkanli.

“Ferizaj është qendra e diversitetit etnik dhe tolerancës fetare, andaj në harmoni të plotë me vullnetin e qytetarëve të Ferizajt, në respektim të dallimeve dhe të përbashkëtës në përpjekjen tonë për forcimin e shtetit, këtë vlerë të çmuar të shoqërisë kosovare e veçanërisht ferizajase, e lartësojmë me respektin më të lartë dhe zgjatjen e dorës së bashkëpunimit të përhershëm në interes të qytetarëve tanë. Mbështetja nga Komuna e Ferizajt, në çdo iniciativë të komuniteteve do të jetë e kudondodhur, e gjithanshme dhe e përhershme” u shpreh Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu.

To Top