Lajme

Thaçi nesër nis procesin e ndryshimit të Kodit Penal dhe Kodit të Procedurës Penale


Publikuar më:


Hashim Thaci

Në këto punime do të marrë pjesë edhe Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka bërë të ditur Presidenca nëpërmjet një komunikate.

Ndër punët e para që Thaçi kishte përmendur se do t’i inicionte sapo qe ngjitur në krye të shtetit ishin ndryshimet në Kodin Penal dhe të Procedurës Penale.

.

Comments
To Top