Lajme

Thaçi në Toronto, me kryeministren Wynne diskutojnë për Kosovën


Publikuar më:


Ai shtoi se është i gëzuar me faktin se në ekipin e kryeministres Wynne ishte edhe një bashkatdhetar i Kosova./lajmi.net

Lexo të plotë postimin:

Gjatë qëndrimit në Toronto takova edhe Kryeministren e Ontarios, zonjën Kathleen Wynne. Me kryeministren Wynne diskutuam për nevojën e rritjes së bashkëpunimit në fushat e ekonomisë, tregtisë, arsimit, kulturës dhe për komunitetin e diasporës, pjesëtarët e së cilës jetojnë dhe veprojnë kryesisht në Toronto, Hamilton dhe London.

Theksova rritjen e vazhduar të pranisë së Kosovës në provincën kanadeze të Ontarios, hapjen e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Otavë, pjesëmarrjen në panairin më të madh vjetor në botë në fushën e minierave dhe mineraleve që mbahet në Toronto. U gëzova jashtëzakonisht me faktin se në ekipin e kryeministres Ëynne ishte edhe një bashkatdhetar i yni nga Kosova. HTH

Comments
To Top