Lajme

Termokosi s’e ndal ngrohjen as në temperaturë 24 gradë


Publikuar më:


termokosi-8506_1460151256-4149092

Ka ditë që është kërkuar të ndalet ngrohja nga Termokosi, por kjo ndërmarrje komunale ka deklaruar se procedurat janë të ndërlikuara dhe se sezoni ngrohës përfundon më 15 prill.

Derisa në “Termokos” thonë se është e vështirë të ndalet ngrohja për shkak të koordinimit me KEK’un, në korporatën energjetike kanë thënë se mjafton një telefonatë nga udhëheqësit e ngrohtores “Termokos”.

Sidoqoftë, mbetet të shihet se sa do t’i faturojë Termokos’i qytetarët për ngrohjen e panevojshme.

Comments
To Top