Lajme

Tërmet në rajonin e Dukagjinit


Publikuar më:


Një dridhje e tokës raportohet të jetë ndier para pak minutash në Rajonin e Dukagjinit.

Në Pejë janë ndier luhatjet e tokës të cilat kanë zgjatur shumë pak sekonda.

Ende nuk dihet se ku ka qenë epiqendra e saktë dhe sa ka qenë shkalla e tërmetit.

Comments
To Top