Ferizaj

Të rinjtë ferizajas së shpejti me serialin “Solo Taxi”


Publikuar më:


Të rinjtë e Ferizajt të pasionuar ndaj aktrimit, Kushtrim Hasani, Faton Arifi, Milaim Stublla dhe Fatos Arifi janë në fazën finale për Projektin e tyre, serialin “Solo Taxi”.

Për FerizajPress Kushtrim Hasani tha se “Në këtë serial do të trajtohen temat aktuale që i kem shti në skenar. Do të ketë shumë aktor në këtë projekt që dot na bashkohen”

To Top