Lajme

Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit


Publikuar më:


kryesia_9421

Kuvendi i Kosovës ka paralajmëruar se të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës me kryetarët e grupeve parlamentare.

Rendi i ditës për këtë mbledhje do të jetë miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme, përgatitjet për seancën plenare dhe shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave. /KosovaPress/

 

Comments
To Top