Ferizaj

“SYRI I SHQIPONJËS” shpall konkurs për Teknik instalues


Publikuar më:


“SYRI I SHQIPONJËS” SECURITY me seli në Ferizaj, ofron mundësi punësimi dhe kushte të mira për punë.

Syri i Shqiponjës shpall konkurs:

Pozita: Teknik Instalues – 4 vende pune

Përshkrimi i Detyrave:

– Montimi, Sevisimi dhe mirëmbajtja e Sistemeve të sigurisë (Sisteme alarmi dhe kamera).

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

– Të kenë të përfunduar minimum shkollën e mesme,

– Pervojë pune një vjeçare në montimin e alarmave dhe kamerave;

– Të kenë patentë shoferi valid, kategoria B;

– Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;

– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

– Aftësi për të punuar në situata stresuese;

– Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

– Mosha: 21 – 35 vjeçare;

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 – 16:00, në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Ramadan Sylejmani, Ferizaj, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: info@syriishqiponjes.com

Afati për aplikim është i hapur deri me datën 15.08.2020.

JU MIREPRESIM!

To Top