Lajme

Studentët ia ndërprejnë fjalën Enver Hasanit (FOTO)


Publikuar më:


iii

Deri sa po mbahej seminari për Ditën e Kushtetutës dhe mori fjalën ish kryetari Enver Hasani,  njëra nga studentët  ju drejtua duke i thënë se ju nuk keni të drejtë të flisni për Kushtetutën përderisa vet e keni shkelur atë dhe shumë studentë të tjerë iu bashkuar duke fishkëlluar ku edhe hyri sigurimi dhe i nxori  jashtë.

jjjj

uuu

Comments
To Top