Tech

Sony pritet të vij me dy telefonë të rinj.


Publikuar më:


Sony do të nisë dy telefon të zgjua të rinj, në Kongresin Botërore të telefonëve në 2017.Ky eveniment do të mbahet në shkurt, kështu që duhet të presim për disa muaj për të mësuar me siguri se çfarë do të ofroj Sony.

Dy telefonët e rinj nga Xperia janë koduar- G3112 dhe G3121, por nuk dihet më tepër rreth karakteristikave të këtyrë telefonëve.Thashethemet sugjerojnë që ata të mund të quhen Xperia Z2 duke qënë se ka kaluar një vit që nga koha kur u lançua Xperia X. Sony ka nisur Xperia X pikërisht në Kongresin Botëror të telefonëve.

Sony nuk ka bërë me të vërtetë ndonjë bujë në tregun e telefonëve kohët e fundit kështu mund të këtë shume të interesuar, të cilët janë kurioz se me cfarë do përpiqet të konkurrojë Sony këte herë.

Comments
To Top