Lajme

Siguria Rrugore në Shqipëri, 5 të arrestuar dhe 34 leje të pezulluara


Publikuar më:


unnamed (5)

Si rezultat i masave të marra për sigurinë rrugore në Shqipëri, janë arrestuar në flagrancë 5 shtetas për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 1 për kundërshtim të punonjësve të Policisë.

Po ashtu, është proceduar me 34 leje drejtimi të pezulluara, nga këto,15 leje drejtimi për shpejtësi tej normave të lejuara në qytet.

19 leje drejtimi për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe në gjendje të dehur, ndërsa 38 drejtues mjetesh u dërguan në OASH, 18 masa administrative për rrip sigurimi, shkelje semafori dhe përdorim të celularit. Sipas njoftimit, janë këshilluar 11 drejtues mjetesh për shkelje të lehta të kodit rrugor.

Comments
To Top