29,09,2023

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë kërkon vëzhgim ndërkombëtar të zgjedhjeve

Must Read
Trajko Veljanoski, kryetare i Kuvednit te Maqedonise

​Veljanoski, konform kompetencave kushtetuese dhe ligjore, dje nënshkroi vendim për shpallje të zgjedhjeve të parakohshme të deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, të cilat do të mbahen më 5 qershor të vitit 2016, njofton Alsat M.

Në kodin zgjedhor, në nenet 161 dhe 162, është parashikuar se gjithë procesi zgjedhor mund ta monitorojnë oganizata ndërkombëtare dhe përfaqësues të vendeve të huaja dhe shoqata civile të regjistruara vendore dhe të huaja, në statutet e të cilave është përfshirë parimi i mbrojtjes së të drejtave të njeriut./ lajmi.net.

The post Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë kërkon vëzhgim ndërkombëtar të zgjedhjeve appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

Mbahet Akademi solemne e Koncert Memorial në nderim të Dëshmorëve të Kombit në Ferizaj

Mbrëmjen e sontme tek Kompleksi i Varrezave të Dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Ferizaj, është mbajtur akademi...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img