Lajme

Shqipëria në “Panama Papers”, dalin të dhënat e para


Publikuar më:


Untvvvvvvitled

Një hartë e publikuar në skandalin “Panama papers” ka zbuluar të dhëna për fshehjen e pasurive për nga çdo shtet. Nga Shqipëria rezulton se se ka dy kompani , 3 perfitues dhe 22 pronare aksionesh ne parajsen fiskale te zbuluar. Të dhënat zbulohen nëse klikon mbi Shqipërinë. Personat që kanë fshehur pasurinë në zonat offshore pritet të publikohen së shpejti në media, pasi mbi 11 milion dokumenta do të bëhen publike.

Comments
To Top