Uncategorized

SHBA ndryshon kurs, ‘riaktivizon’ bazën ushtarake në Kosovë


Publikuar më:


Ambasada e Amerikës në Kosovës ka deklaruar se politika e Shteteve të Bashkuara synon të mbështesë KFOR-in dhe praninë e trupave të SHBA-ve në Kampin Bondsteel, bazë e cila  ruan një ambient të sigurt dhe lirinë e lëvizjes në Kosovë.

Mbështetja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Kosovën ka qenë e vazhdueshme, ndërsa ajo ka riapleuar ndaj zyrtarëve kosovarë që të tregohen të përgjegjshme për pezullimin e taksës, veprim ky, që sipas tyre do t’i hapte rrugë zhvillimit të dialogut me Serbinë.

To Top