Lajme

Shala: Gabimi i opozitës, vendosja në pah e ndasive!


Publikuar më:


krenar_shala_604436

[quote_box name=””]Njohësi i çështjeve politike, Krenar Shla, duke mos i mohuar tensionet në raportet ndërmjet bllokut opozitar, ka cilësuar se nuk ka asgje definitive në shpërbërje të opozitës, raporton gazetablic.com[/quote_box]

Në një proncim për “Gazeta Blic” analisti Shala, ka thënë se opozita do duhej ta kishin në pah energjinë me të cilën sipas tij, do ta detyronte Qeverinë të jap dorëheqje, në vend që t’i vendosnin në pah ndasitë e tyre, gjë që sipas analisti ky është gabim i opozitës.

“Një gjë mund të them që Opozita ka bërë gabime në hapa dhe se nuk do të duhej të viheshin në pah ndasitë që ekzistojnë në mes tyre, por energjinë ta fokusonin në mobilizimin e qytetarëve për të detyruar Qeverinë që të jap dorëheqje”, ka thënë Shala.

Ndërkaq, dialogimi ndërmjet partive opozitare, sipas Shalës, do duhej që të vazhdoj derisa të shterën të gjitha mundësitë për bashkëpunim.

(Gazeta Blic)

 

 

Comments
To Top