Ferizaj

Shahisti i ri ferizajas Endrit Uruçi merr titullin FIDE Master


Publikuar më:


Në  garat e Kampionatit Europian të Klubeve shahisti i ri ferizajas Endrit Uruçi me performancën e treguar arrin të marr titullin FIDE Master (Mjeshtër shahu). Ky është titulli që për herë të parë e merr një shahist nga Ferizaj.

Ndryshe Endrit Uruçi , edhe pse i ri në moshë  ka një histori  shumë të mirë në  sportin e shahut. Endriti  është  Reprezentues i Kosovës, Nënkampioni i Kosovës, Fitues i dhjetëra turneve kombëtare dhe ndërkombëtare

To Top