Ferizaj

Rin’ON “Të gjithë meritojnë të festojnë”


Publikuar më:


Klubi rinor Rin’ON në bashkëpunim me klubin Rotaract realizuam koncertin dhe sofrën shtëpiake për nder të festave të fundvitit me moton: “Të gjithë meritojnë të festojnë” .

Me paratë e mbledhura këta të rinj duan që sadopak  të pasurojnë sofrat e familjeve nevojtare gjatë këtyre festave.

Këta të rinj kanë  e falënderuar  të gjithë atyre që kontribuuan dhe dhuruan mjete për familjet në nevojë.Ata kanë falënderuar edhe zyrtarin rinor Agon Zhinipotokun për ndihmën që u ka ofruar në organizimin e këtij aksioni.

Bëhet e ditur se mjetet e  grumbulluara do tu shpërndahen rreth 40 familjeve në nevojë.

15722580_1298119213543765_81268980_n 15713225_1298119210210432_674435739_n 15730898_1298119220210431_2141587598_n 15713330_1298119216877098_1692538283_n 15724121_1298118853543801_425767777_n

 

Comments
To Top