Lajme

Riinvest prezanton raportin për mjedisin


Publikuar më:


instituti-riinvest

Instituti Riinvest mban sot “Forumin për Mjedisin”, ku do të prezantohen të gjeturat e raportit “Mbrojtja e Mjedisit në 16 komunat”.

Në këtë forum, në cilësinë e panelistëve, mes tjerëve do të flasin edge Ferid Agani, ministër në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Sarah Buchanan, drejtoreshë e Zyrës për Demokraci dhe Qeverisje, USAID, si dhe zyrtarë tjerë komunalë dhe të institucioneve tjera. /KosovaPress/

 

Comments
To Top