Lajme

Rektori Dema mbledh Senatin për herë të parë


Publikuar më:


marjan-dema-1-640x380

Rektori i Universitet të Prishtinës, Marjan Dema është duke e mbajtur mbledhjen e parë me Senatin e UP-së.

Në rend dite të kësaj mbledhjeje janë 13 pika të cilat kanë të bëjnë me punët e mbetura përgjysmë për shkak të mungesës së menaxhmentit në UP siç çështja e kontratave dhe angazhimi i stafit akademik, njofton Klan Kosova.

Ndër pikat e rendit të ditës është edhe propozimi i kandiatëve për prorektor.

Comments
To Top