Ferizaj

Rashit Qalaj: Është rritur numri i vrasjeve dhe vjedhjeve, aksidente më pak


Publikuar më:


Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka paraqitur raportin vjetor të punës para Komisionin për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Qalaj para Komisionit ka thënë në kudër të veprave penale është rritur numri i vrasjeve, njofton Klan Kosova.

“Në 2018 kemi pas 32 raste nga 27 sa kishte një vit më parë”.

“Numrin e vjedhjeve të përgjithshme e kemi pasë me rritje, vjedhjet e rënda kanë pasë rënie, ndërsa grabitjet rritje. Në 2017 ka qenë 290, në 2018, 297, pra 7 raste më shumë”.

“Ne komunikacion, numri i aksidenteve në 2018 ka rënë edhe pse situata nuk ka qenë ashtu siç ne e dëshirojmë, statistikat nuk e paraqesin realitetin në trafik”.

To Top