Lajme

Rama ul tonet me Athinën: Nuk doja të fyeja askënd


Publikuar më:


Edi-Rama

Në intervistën e dhënë për televizionin Skai ai ka përdorur argumente miqësorë kur është pyetur në lidhje me postimin e bërë në llogarinë e tij në Facebook të Akropolit me xhami, të shoqëruar me postimin, sipas të cilit në Athinë është folur shqip.

Skai ka transmetuar një fragment të intervistës ku flitet për këtë çështje, për të cilën Rama është përgjigjur:

“Nuk doja të fyeja askënd, doja të tregoja se sa afër janë dy popujt, grekët dhe shqiptarët”, duke përdorur kështu gjuhë të ndryshme nga sa ka përdorur në Shqipëri në lidhje me këtë çështje.

.

Comments
To Top