Ferizaj

Punimet në rrjet. Këto pjesë të rajonit të Ferizajt nesër dhe pasnesër do të kenë deri në 5 orë ndërprerje të rrymës


Publikuar më:


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  1. 08.08.2022

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkës (kodi: 40042002) prej orës  10:00 deri 15:00

Vendet: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizneset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve e  izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi  (kodi: 40043002) prej orës  09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve e  izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

09.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  10:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë);  fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat – ndërrimi i përçusve dhe izolatorëve.

To Top