Lajme

Punëtorët e KQZ-së janë të diskriminuar me paga


Publikuar më:


Përfaqësuesi i KQZ-së Enis Halimi tha se punonjësit e këtij institucioni janë të diskriminuar me paga në raport me institucionet tjera.

Ndërsa Lavdim Krasniqi nga Këshilli i Pavarur Prokurorial tha se ky institucion ka mungesë të madhe të stafit, prokurorëve dhe stafit ndihmës. /Lajmi.net

.

Comments
To Top