Lajme

Publikohen incizimet e fjalëve të fundit të viktimave të masakrës në Batalcan


Publikuar më:


paris-ally-1-736x414_1460751766-2742889

Incizime nga diktafonë të braktisur kanë zbuluar fjalët e fundit të viktimave dhe vrasësve të tyre gjatë masakrës në sallën e koncerteve në Paris.

Për herë të parë, detaje që ndodhën gjatë masakrës janë zbuluar nga hetuesit në Paris.

Për më shumë se dy orë, diktafoni ka kapur urdhrat e terroristëve dhe lutjet e viktimave.

‘A është ëndërr apo çfarë”, dëgjohet një viktimë në një moment.

Më vonë një tjetër spektator i lutet policisë: “Ju lutem mos hyni ose ata do të shkatërrojnë gjithçka”.

Në një moment tjetër të tmerrshëm një sulmues dëgjohet duke thënë: “Ky është momenti i hakmarrjes sonë”.

Comments
To Top