Lajme

Publikohen fotot private të Donald Trumpit (Foto)


Publikuar më:


Por duket se disa prej qëndrimeve të tij kanë ndryshuar.

Pavarësisht kësaj ai do të mbahet mend gjatë për frazën “kape për pi…”.

Por teksa në fushatën e tij ai mbahet mend për fraza vulgare dhe një gjuhë poshtëruese ndaj femrave, duket se Donald është një tjetër njeri brenda familjes.

Këto foto tregojnë anën e butë të tij, transmeton tema.

Janë shkrepur kur ishte ende i martuar me Ivana Trump dhe kishte tre fëmijë, Eric, Donald Jr dhe Ivanka.

32-2 31-4 30-5 29-6

63.jpg
63.jpg
21.jpg
21.jpg
20161109101744061B.jpg
20161109101744061B.jpg
6.jpg
6.jpg

24-7

67.jpg
67.jpg
69.jpg
69.jpg
70.jpg
70.jpg

20-12

38.jpg
38.jpg

19-12 17-17 16-22

34.jpg
34.jpg

15-25

14.jpg
14.jpg

12-39

52.jpg
52.jpg

10-56

23.JPG
23.JPG
27.jpg
27.jpg
8.jpg
8.jpg
36.jpg
36.jpg
35.jpg
35.jpg
33.jpg
33.jpg
16.jpg
16.jpg

2-223

The  treasure trove of Trump memorabilia, including roughly 1,000 photographs of Republican presidential candidate, his family and friends found its way into a thrift shop and then to a collector Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3913524/The-extraordinary-intimate-Trump-family-photos-THRIFT-SHOP-showing-Donald-s-softer-side.html#ixzz4PRRr7JFP  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
The treasure trove of Trump memorabilia, including roughly 1,000 photographs of Republican presidential candidate, his family and friends found its way into a thrift shop and then to a collector
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3913524/The-extraordinary-intimate-Trump-family-photos-THRIFT-SHOP-showing-Donald-s-softer-side.html#ixzz4PRRr7JFP
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

.

Comments
To Top