Uncategorized

Programi Nacional për Rininë do të realizohet edhe në Ferizaj


Publikuar më:


Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës, Rexhep Hoti, i shoqëruar nga zëvendësministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Azem Guri,  dhe zëvendësministri për Kulturë,Rini dhe Sport z. Rexhep Mazreku u takuan me drejtor të shkollave  fillore dhe të mesme dhe Drrejtorin e Arsimit Komunal, Afrim Llabjani.

To Top