Lajme

Prej nesër, qytetarët e Kosovës në Maqedoni vetëm me letërnjoftim


Publikuar më:


maqe

Nesër do të mbahet ceremonia solemne me rastin e hyrjes në fuqi të Marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për kushtet e udhëtimit me letërnjoftime për shtetasit e të dy vendeve.

Ceremonia do të mbahet në hapësirën ndërmjet Pikës së Kalimit Kufitar të Hanit të Elezit dhe Bllacës./KosovaPress/

Comments
To Top