Ferizaj

Policia e Ferizajt takon përfaqësuesit e transportit publik të udhëtarëve, bisedohet për Sigurinë në komunikacion


Publikuar më:


Komandanti i Njësisë Rajonale të Konuikacionit Rrugor Kapiten Brahim Shatrolli, nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj thirri në takim përfaqësuesit e transportit publik të udhētarëve.

Në këtë takim veç tjerash u diskutua;

1.  Siguria në komunikacionin rrugor, aksidentet në komunikacion.

2.  Automjetet e tansportit publik të udhëtarëve,  gjendja teknike e tyre.

3. Ndalja e autobusëve në vendet ku nuk është e lejuar,  pengesat në komunikacion.

4. Respektimi i masave COVID-19, të përcaktuara nga Qeveria e Republikës.

Në fund të këtij takimi, policia e trafikut dhe përfaqësuesit e transportit publik të udhëtarëve u zotuan që të vazhdojnë bashkëpunimin e ndërsjellë në parandalim të aksidenteve në komunikacion ,respektimin e rregullave dhe shenjave të komunikacionit të automjeteve të transportit publik të udhëtarëve dhe respektimin e vendimeve nga Qeveria e Republikës për masat

To Top