Lajme

Përmbytet Durrësi


Publikuar më:


Rrugët janë kthyer në pishina, në një johë që e kanë rritur nivelin e tyre në përmasa shqetësuese në zonën e ish Kënetës.

Ka pasur rrëshqitje të lehta dheu në Kodër Vilë, në një kohë që situata paraqitet e rënduar edhe në zonën e plazhit dhe atë të Shkozetit.

Gjithashtu raportohet se në qytetin bregdetare kanë ikur edhe dritat në zonat kryesore, shkruan Shekulli.

Comments
To Top