Lajme

Pensionet e veteranëve s’mund të zvogëlohen


Publikuar më:


main_petrit-rrahmani-veteranet-e-luftes

Kryetari i Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve, Xhavit Jashari e ka quajtur plotësisht të gabuar kërkesën e Fondit Monetar Ndërkombëtar për zvogëlimin e pensioneve të veteranëve.

Jashari ka thënë  se nëse insistohet të ndryshohet ligji apo të preken pensionet e veteranëve, do të shkaktohen probleme të mëdha.

Sipas tij, marrja e vendimeve të tilla do t’i revoltojë veteranët dhe do t’i fryjë destabilitetit në vend.

Jashari u k bërë thirrje institucioneve të vendit të jenë të kujdesshme në këtë drejtim/shkruan/ gazeta epoka e re/

 

Comments
To Top