Ferizaj

Parkun e Lirisë në mungesë të mirëmbajtjes po e mbulon  bari (Foto lajm)


Publikuar më:


Ferizaj.07.06.2016 – Parku i Lirisë në të cilin u investuan  shumë mjete në mungesë të kujdesit ka filluar të shndërrohet në vend të  frikshëm për pushim.  Vendet të cilat ishin bërë për pushim të vizitorëve  në mungesë të mirëmbajtjes kanë  filluar  të mbulohen nga bari dhe të bëhen të papërshtatshme për pushim.

Tani kur  edhe koha ka filluar   të jetë më e përshtatshme që kjo pjesë të shfrytëzohet për pushim dhe rekreacion  kërkon një intervenim sa më të shpejt .

Parku i Lirise1 Parku i Lirise 13396998_10207884828056926_1572023179_o 13350938_10207884828616940_1088662743_o 13288675_10207884828936948_969978192_o 13396801_10207884829256956_685443522_o

 

Comments
To Top