03,12,2023

Fule: BE-ja të jetë e besueshme dhe tërheqëse për Ballkanin

Must Read

 

“Nuk duhet të harrojmë se prosperiteti, stabiliteti dhe paqja në Bashkimin Evropian janë të lidhura me prosperitetin, stabilitetin dhe paqen në vendet tona fqinje”, kujtoi Fule, i ftuar special i Republikës Çeke për Ballkanin.

”Në një moment shumë të vështirë për Bashkimin Evropian, disa vende vazhdojnë të trokasin në derën tonë. Nëse do të heqin dorë nga të bërit këtë gjë, atëherë do të kemi një problem të madh”, theksoi ish-eurokomisioneri për Zgjerimin i unionit, Stefan Fule.

The post Fule: BE-ja të jetë e besueshme dhe tërheqëse për Ballkanin appeared first on Lajminet.

- Advertisement -spot_img
Të fundit

10 fermerë përfitojnë fidaneve të arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme, shpërndau fidanet e arrave dhe sistemin e ujitjes pikë-pikë për 10...

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img