Ferizaj

Paralajmërimi i KEDS-it për ndërprerjen e enrgjisë elektrike për 11 dhe 12 Janar


Publikuar më:


Punime në projekte investive
Data e punimit: 11-01-2021

1.
Në NS 110/35/10kV Ferizaj nga dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehen:
NS 10/0.4 kV Mekatyp-KS ( kodi: 40000004223) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Guri 1 ( kodi: 40000004230) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Viva r.Bajrami ( kodi: 40000004231) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Ve-tro-isolag ( kodi: 40000004260) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV V.Gërvalla II ( kodi: 40000004219) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV 28 Nëntori e re ( kodi: 40000004252) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV 28 Nëntori -blinda ( kodi: 40000004242) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Privat -eskavatori ( kodi: 40000004221) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Muhabi Berisha ( kodi: 40000004222) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV 28 Nentri MBTS ( kodi: 40000004243) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Kadri Zeka ( kodi: 40000004220) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Dogani ( kodi: 40000004227) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV Stabilimenti shperndares 1 ( kodi: 40000004218) prej orës+ 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV ( kodi: 40000004282) prej orës 09:00 -21:00
NS 10/0.4 kV ( kodi: 40000004283) prej orës 09:00 -21:00
Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. 28 Nentori dhe biznese private.
Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Punime nga palët e treta
Data e punimit: 12-01-2021

1.
Në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:
Dalja 10kV Drejtimi Emin Duraku (kodi: 40040002) nga ora 10:00 deri 15:00
Vendet: Rruga Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.
Arsyeja: Montimi i trafos dhe panelit të tensionit të ulët në TS10/0.4 kV Emin Duraku.

To Top