Ferizaj

Nxënësit njihen me punën e zjarrfikësve (Video)


Publikuar më:


Ferizaj.24.10.2018. Brigadën e zjarrfikësve sot e kanë vizituar nxënës të shkollës fillore të fshatit Komogllavë. Gjatë kësaj vizite ata u njoftuan me punën  dhe profesionin e zjarrfikësve.

Atyre gjatë kësaj vizite i’u demonstrua  edhe një akt intervenimi i këtyre djelmoshave të cilët shpeshë për të mbrojtur jetën e njerëzve nga zjarri dhe duke shpëtuar pasurin e qytetarëve  kanë vëvë edhe jetën e tyre në rrezik.

Vizita e këtyre nxënësve u prit shumë mirë edhe nga zjarrfikësit të cilët gjatë gjithë kohës u dhanë shpjegime për punën e tyre po edhe këshilla për kujdesin që të mos vie deri te zjarri.

“Ishte një vizit që u kënaqëm dy palët. Nxënësit të cilët panë  dhe u njohën me punën tonë por edhe ne pa përtesë u dham shumë skjarime se si duhet të veprohet në raste të zjarrit po edhe kujdesit që ata si fëmijë duhet të kenë kur përdorin mjetet ndezësë”  tha njëri nga pjestarët e Brigadës së zjarrfikësve  në Ferizaj.

To Top