Ferizaj

Nxënës filloristë takohen me kryetarin Svarqa


Publikuar më:


Nxënësit e shkollës fillore “Jeronim de Rada” në Ferizaj, këtë të mërkurë patën rastin që të takohen me kryetarin e Ferizajt, Muharrem Svarqa.

Ata me këtë rast kanë zhvilluar edhe një intervistë të shkurtër lidhur me historinë e Ferizajt dhe zhvillimin e shumë procese ndër vite.

U tha se qeveria lokale e Ferizajt, po punon që qytetarët e Ferizajt të kenë një jetë më të mirë si dhe të ofroje kushte të mira jetësore .

Comments
To Top