Lajme

Nuhi milioneri [DOKUMENT]


Publikuar më:


12939322_1126015354085871_193793624_n-696x375

Nuhi Ahmeti, anëtar i bordit në Bankën Qendrore të Kosovës (BQK, nga përfundimi i luftës e deri më tash ka krijuar pasuri prej më shumë se një milionë euro, ndonëse përveç pagës së rregullt nga Institucionet e vendit, Ahmeti ka deklaruar të këtë të hyra tjera nga biznesi, por pa e sqaruar se për çfarë biznesi bëhët fjalë, raporton INFOKUSI.com.

Në formularët e deklarimit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit(AKK), Ahmeti ka deklaruar se ka ka në pronësi disa troje të përfituar prej vitit 2001 e këndej, e ku vlera e tyre është hiç më pak se 940 mijë euro, raporton INFOKUSI.com.

Po ashtu, ai ka deklaruar se ka në pronësi kullota në vlerë prej 170 mijë euro, si dhe mal 220 mijë euro.

Ahmeti në AKK ka vetë deklaruar se në banka komerciale ka rreth 600 euro para të gatshme dhe rreth 100 mijë euro tjera kredi./INFOKUSI.COM

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Comments
To Top