Ferizaj

Njoftim nga KEDS-i, këto pjesë të Ferizajt nesër do të mbesin pa energji elektrike


Publikuar më:


KEDS ka njoftuar se nesër, më 14 janar, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa të Ferizajt  për shkak të punimeve të planifikuara

Punime në projekte investive

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment TS 10/04:

TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banesë (kodi: 40000003268) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TE VIZIONI   Rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Ndërtesë- Intercon (kodi: 40000003281) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca (Banesa) Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Një pjesë e daljes Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, selektimi i kabllove.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment TS 10/04:

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (MBTS)(kodi: 40000003210) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Kisha Katolike.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave RMU 2+1 dhe energjizimi i kabllove të reja në TS Kisha Katolike III.

To Top