Ferizaj

Një tjetër vepër madhore infrastrukturore ka marr formë, drejt përfundimit nënkalimi tek Plus Marketi (Foto)


Publikuar më:


Nga një kënd në tjetrin, Ferizaj po ndryshon.
Tablosë së investimeve të mëdha për transformimin e infrastrukturës rrugore, iu shtua edhe segmenti i sapoasfaltuar që pësoi ndryshim tërësor në degëzimin e rrugëve “Liman Reka” dhe “Rizah Matoshi”, pjesë e sipërme e projektit të nënkalimit të paraparë me “Bashkimin e Qytetit” tek Plus Marketi.

Së shpejti edhe punimet në nënkalim përfundojnë, për t’i dhënë banorëve të kësaj pjese, një infrastrukturë moderne e qytetit një vepër madhështore të infrastrukturës rrugore.

Ta gëzojnë të gjithë ferizajasit!, ka shkruar kryetari i Ferizajt Agim Aliu.

To Top