Ferizaj

Një supertalent si Edi Sopa!


Publikuar më:


Edi Sopa, vogëlushi 10 vjeçarë nga Ferizaj që po mahnit publikun me zërin e tij dhe talentin për muzikën .

Edi përpos shkollës tani ka filluar të merret edhe muzikë dhe piano.

Edi ka realizua tre “covera” me videoklipe të cilat u mirëpirtën mjaftë mirë nga publiku dhe nga kritikët e muzikes të cilët e vlerësun lartë zërin dhe talentin e Edit.

Një zë unik, një artist i lindur dhe një talent i rrallë që i kishte munguar qytetit të Ferizajt.

 Edi tani po pregatitë dhe një këngë tejet rrënqethëse me një tekst unik dhe një mesazh të fortë që percjell kënga e parë solistike e Edit.

Me këtë këngë ai do të prezentohet në Festivalin e Fëmijëve Diamond Fest i cili do të mbahet në Prishtinë në muajin Prill.

Edi për herë të parë do të fillojë garën si konkurrent në mesin e shumë fëmijëve nga të gjitha Trojet Shqiptare.

Shumë këngë e risi të reja do të na sjell Edi në këtë vit.

Ndëgjoni poshtë linkun e këngëve “cover” nga Edi dhe shijoni këtë zë të mrekullueshëm.

Shumë fat Edit në rrugën e artit muzikorë

 

To Top