Ferizaj

Arrestohet personi që kërcënonte një qytetar në Ferizaj me telefon


Publikuar më:


Më datë 14.02.2020,hetuesit e Sektorit të Hetimeve Rajonale –Ferizaj kanë iniciuar rastin Kanosje në bazë të ankesës së vik timës , i cili me datën 03.02.2020 dhe 13.02.2020 radhazi ka marr mesazhe kërcënuese nga një numër që dyshohet se i përket shtetit të Maqedonisë , ku  në të njëjtat mesazhe është kan*osur edhe babai i tij.

Pas një pune të gjatë operative dhe në bashkëpunim me policinë e Maqedonisë Veriore , hetuesit kanë arritur ta sigurojnë dëshmi për përdoruesin e numrit të dyshuar dhe kanë identifikuar të dyshuarin, R.N. i cili ka shtetësi të dyfishtë  të Kosovës dhe të Maqedonisë Veriore.

Me 19.01.2021, i dyshuari është ndaluar  në pikën kufitare të Hanit të Elezit.   Pas intervistimit të të dyshuarit me aktvendim të prokurorit te Prokurorisë Themelore- Ferizaj, i dyshuari është ndaluar në mbajtje deri ne 48 orë. 

To Top