Lajme

Një krijesë e çuditshme fotografohet në fshatin Vllahi të Komunës së Mitrovicës


Publikuar më:


Dhe në këtë gjendje nuk është vetëm ky ujk i cili shihet në fotografi. Edhe disa të tjerë janë parë në gjendje të tillë, pa qime në trup, raporton lajmi.net

Banorët dhe dëshmitarët janë shprehur të shqetësuar për këtë epidemi e cila i ka goditur këtë lloj të kafshëve të egra nëse kjo mund të jetë ngjitëse dhe të paraqesë rrezik për njerëzit.

Kjo fotografi mund të jetë një dëshmi se diversiteti i botës shtazore nepër pyjet tona është në rrezik të madh nga epidemi të ndryshme.

Banoret presin reagimin e autoriteteve që të përkujdesen për rastin, pasi kjo epidemi mund të jetë fatale për këtë lloj të kafshëve dhe ndoshta edhe për njerëzit./lajmi.net

 

 

.

Comments
To Top