Ferizaj

Nis projekti për rregullimin e kaptazheve të ujit të pijshëm në Jezerc


Publikuar më:


Sot ka nisur rregullimi I kaptazheve të ujit të pijshëm   në Jezerc për të rritur kapacitetin e furnizimit me ujë të pijshëm.

Për të përcjellë punimet ishte edhe I pari I Ferizajt, Agim Aliu ekipin e tij.

Aliu tha se me  me këtë projekt do të rritet kapaciteti I furnizimit me ujë të pijshëm për mijëra banorë në të gjitha fshatrat e Grykës së Neredimes.

“Gryka e Neredimes do të ketë furnizim të bollshëm me ujë të pijshëm me investimin që po bëjmë në rregullimin e kaptazheve dhe vendosjen e njehsorëve. Një projekt tejet me rëndësi nisi sot, ai për rregullimin e kaptazhave të ujit në Jezerc, që do të rris kapacitetin e furnizimit me ujë të pijshëm për mijëra banorë në gjithë fshatrat e Grykës së Neredimes. Nën kontroll do të vendoset edhe përdorimi i ujit të pijshëm me projektin për vendosjen e njehsorëve të ujit që tashmë kemi filluar. Ta gëzojnë banorët këtë investim që do të bëj zgjidhje afatgjate për ujin e pijshëm” ka thënë Aliu.

To Top