Ferizaj

Nesër përurohet segmenti i tretë i Autostradës R6, “Arbën Xhaferi”, Prishtinë-Hani i Elezit


Publikuar më:


Nesër, (e enjte, 14 qershor 2018), Ministria e Infrastrukturës do të mbajë ceremoninë e përurimit të segmentit të tretë (i parafundit) të autostradës R6, “Arbën Xhaferi”, Prishtinë-Hani i Elezit.

Përurimi këtij segmenti, do të mbahet nën moton e kampanjës “JO SHPEJTËSISË, PO SIGURISË”, e cila kampanjë ka për qëllim vetëdijesimin e ngasësve të automjeteve dhe rritjen e sigurisë në trafik.
Ceremonia e përurimit të segmentit të tretë do të mbahet në kyçjen “Doganaj” (Kaçanik), me fillim nga ora 11:00. Ministria e Infrastrukturës fton mediet që të marrin pjesë në këtë aktivitet të rëndësishëm për qytetarët e vendit tonë.

Kujdes! Ngisni ngadalë dhe ejani sigurt!

To Top