Ferizaj

Nesër ndërprerje rryme në disa lokalitete në distriktin e Ferizajt


Publikuar më:


Ferizaj.28.11.2016.  KEDS përmes një kumtese ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje rryme në disa rajone të distriktit të Ferizajt.

Më 29.11.2016 në NS 110/35/10kV Bibaj do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (40000002) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sojeva, Merosala, Dardania dhe Zllatari.
Arsyeja e shkyçjes: dislokim i rrjetit 10kV nga traseja e Autostradës. Dislokim bëhet për nevojat e Bektell-Enka- Autostrada Prishtinë-Shkup.

Më 29.11.2016 në NS 35/10 kV Vrelle do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drenica (41048001) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mirena, Leletiqi, Bainca, Shale, Krojmir, Pjetershticë, Dugë dhe Karaqicë.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

 

Comments
To Top