Ferizaj

Nëna e vajzës që humbi jetën në Prizren bëhet me shtëpi, i ndihmoi Labinot Tahiri


Publikuar më:


Nëna e Xheneta Gashit, 3-vjeçares e cila humbi jetën në mënyrë tragjike në Prizren, tani më është bërë me kulm mbi kokë.

Lirie Gashi, e cila e humbi vajzën e saj nga rrëzimi i shtëpisë së vjetër në lagjen historike të Prizrenit, dhe e cila asnjëherë nuk mori ndihmë nga Komuna e Prizrenit, sot falë ndihmës së shumë njerëzve vullnet mirë, po ashtu me një ndihmë të madhe nga ana e këngëtarit Labinot Tahiri, është bërë me shtëpi.

Pas tre javësh lobim për mbledhjen e parave, Labi thotë se dëshiron që “së paku me anë të kësaj”, Lirie Gashi të jetë e lumtur. /Insajderi.com

xhenet

Comments
To Top