Lajme

Nëna 55-vjeçare, kujdeset gjithë familjen me probleme mentale (Video)


Publikuar më:


Është kjo 55-vjeçarja Ratibe Hallili, e cila jeton në Prishtinë. Asaj i duhet të kujdeset për djalin, për burrin dhe vajzën.

Me lot në sy tregon se nuk ka të ardhura apo mbështetje tjera përveç asistencës sociale.

Për më shumë ndiqeni kronikën.

.

Comments
To Top