Ferizaj

Në sheshin e Ferizajt, u mbajt sofra tradicionale


Publikuar më:


Në kuadër të “Ditëve të Kulturës”, në sheshin e qytetit “Adem Jashari”, po mbahet sofra tradicionale e organizuar nga sektori i rinisë,  Qendra e Aftësimeve Profesionale si dhe grupe të ndryshme kulturore.

Në këtë aktivitete ka marrë pjesë drejtorja për Kulturë, Rini dhe Sport Xhemile Murati-Shabani, zyrtarë të tjerë komunal, grupi i të rinjëve si dhe qytetarë të tjerë.

Ky aktivitete në komunën e Ferizajt, tash e disa vite është bërë tradicional.

To Top